Pannekaker med ricotta og rabarbrasirup - Det finnes utallige måter å lage pannekaker på. Dette er en fyldig og kremete variant som fungerer perfekt når du har gjester, eller markere noe spesielt. Sitronen og rabarbrasirupen gir en frisk og delikat kontrast. Husk å lage mange nok!

Pannekaker med ricotta og rabarbrasirup

Det finnes utallige måter å lage pannekaker på. Dette er en fyldig og kremete variant som fungerer perfekt når du har gjester, eller markere noe spesielt. Sitronen og rabarbrasirupen gir en frisk og delikat kontrast. Husk å lage mange nok!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rabarbrasirup:Lag sukkerlake av vann, sukker og vaniljefrø. Skjær rabarbraen i tykke skiver og posjer den i laken i 4–5 minutter. Ta rabarbraen ut med en hullsleiv og legg i en skål. Ta vare på sukkerlaken og bruk den til pannekakene.

Pannekaker:Bland ricotta med crème fraîche, eggeplommer, bakepulver, mel, sukker, salt og sitronskall. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i resten av røren. Stek små pannekaker – cirka 1 ½ ss røre til én pannekake – i 2 minutter per side på middels varme.

Server med rabarbrasirup

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?