Pannekaker - Pannekaker blir bra med en perfekt pannekakerøre. Her er oppskriften
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Pannekaker

Pannekaker blir bra med en perfekt pannekakerøre. Her er oppskriften

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

250 g hvetemel, siktet

3 stk egg

3 ss sukker

1 ts vaniljesukker

5 dl melk

Annonse

Slik gjør du det:

1. Pisk sammen egg og sukker.

2. Tilsett halvparten av melken.

3. Rør inn vaniljesukker og mel til du får en klumpfri, tykk røre.

4. Spe med resten av melken og rør til du har en glatt røre.

5. La røren stå og svelle ca. en halv til en time.

6. Ha ca. 1 ss smør eller margarin i en knallvarm stekepanne og hell i en øseskje (ca) med røre. 

7. Vend stekepannen rundt slik at røra fordeles jevnt utover til en rund kake.

8. Når pannekaken har fått en fast overflate vender du den med en stekespade.

9. Stek pannekaken på den andre siden til den får en lys farge før du legger den over på fat.

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kvikklunsjkake
fav Tid: 90 min
Boller med krem
fav Tid: 60 min
Hjertecookies