Pannestekt isgalt på safranrisotto -

Pannestekt isgalt på safranrisotto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surr risen i smør med safran. Tilsett hvitvin og la koke inn. Kok vannet og buljongen hell det over risen litt om gangen. Tilsett mer etter hvert som det koker inn. Kok til risen er mør se anvisning på pakken. Rør inn parmesanost og erter. Smak til med salt og pepper. Pensle fiskefiletene med olje på skinnsiden. Stek i tørr panne med skinnsiden ned. Ha på salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Uerrisotto