Pannestekt torsk med bacon- og gressløksmør - Enkelt og supergodt! Torsk som stekes i panne bør ha skinnet på for å unngå at de faller fra hverandre.
Foto: Robin Balas

Pannestekt torsk med bacon- og gressløksmør

Enkelt og supergodt! Torsk som stekes i panne bør ha skinnet på for å unngå at de faller fra hverandre.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Bland mel og salt og vend torskestykkene i det. Stek fisken i en blanding av smør og olje, legg kjøttsiden ned først, snu fisken etter 2–-3 min.

Stek baconterningene gylne i smør og rør inn gressløk like før servering. Rens grønnsakene. Strimle gulrøttene på langs. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann.

Anrett fisken som på bildet og server kokte poteter til.

 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kremet fiskegryte