Pannestekt torsk med bacon- og gressløksmør

Pannestekt torsk med bacon- og gressløksmør

Enkelt og supergodt! Torsk som stekes i panne bør ha skinnet på for å unngå at de faller fra hverandre.

Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 ts

salt

Bacon- og gressløksmør

100 g

smør

Tilbehør

8 stk

asparges

4 stk

gulrot

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Bland mel og salt og vend torskestykkene i det. Stek fisken i en blanding av smør og olje, legg kjøttsiden ned først, snu fisken etter 2–-3 min.
Stek baconterningene gylne i smør og rør inn gressløk like før servering. Rens grønnsakene. Strimle gulrøttene på langs. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann.
Anrett fisken som på bildet og server kokte poteter til.

Kanskje disse også frister?