Pannestekt torskefilet med sitronbrunet smør, kapers og persille -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pannestekt torskefilet med sitronbrunet smør, kapers og persille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefiletene opp i serveringsstykker. Krydre med salt og pepper og vend i hvetemel, dryss av overflødig hvetemel. Varm en stekepanne og tilsett olivenolje. Legg i fisken og stek 2-3 min på hver side. Ta opp fisken og hold den varm. Ha smør i pannen og la det smelte og begynne å bli brunt. Tilsett kapers og hakket persille og stek til smøret er brunt, men ikke svart! Klem sitronsaft i smøret og trekk pannen vekk fra platen. Hell sitronsmøret over fisken og server med kokte poteter, grønn salat og sitronbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Spicy torsk
fav Tid: 180 min
Skinnstekt torsk