Pannestekt torskerygg med bakte rotfrukter og hvitløkskum - Stekt torsk blir veldig godt sammen med grønnsaker.
Foto: Foto: EFF

Pannestekt torskerygg med bakte rotfrukter og hvitløkskum

Stekt torsk blir veldig godt sammen med grønnsaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fisken

Fisken legges i en varm panne med stekeolje. Den skal ikke være veldig varm, ca 60-70% av maks varme. La fisken ligge sånn på skinnsiden til den nesten er ferdig (8-10 minutter). Ha da i smøret, hvitløken og timianen som du øser over fisken. Snu den 30 sekunder rett før servering.

Grønnsaker

Alle rotfruktene skrelles og kuttes i ca like store biter. Vendes i olje smør, hvitløk og timian og smakes til med salt og pepper. Bakes i ovn på 160 grader til de er helt møre.

Hvitløkskum

Hvitløken kuttes i tynne skiver og stekes gylne sammen med mandler i litt olje. Ha så på hvitvinen som kokes helt inn. Ha på fiskekraften og reduser til ½. Ha på fløten og kok i 5 minutter. Kjør opp med blender og smak til med salt og pepper. Skummes ved servering med en blender.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pilmeny med laks