Panzellasalat -

Panzellasalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

En klassisk italiensk pastasalat med gode grønnsaker og brød. Vi har gjort salaten mer mettende med stekt kylling. Skiver av spekeskinke kan også brukes. Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av kokevannet og avkjøl. Stek kyllingfileter i olje eller smør i en stekepanne, etterstek til de er så vidt gjennomstekt i varm stekeovn ved 180 °C i 6-8 min. Avkjøl og del kylling filetene opp i strimler. Gni brødskivene inn med olivenolje og stek i varm stekeovn ved 225 °C i 5-6 min til skivene er sprø. Del hvitløkfedd i to og gni mot brødskivene. Del skivene i terninger. Del flådde tomater i to og skjær i båter og ta ut innmaten. Rens og del rødløk i tynne ringer. Bland godt avrent pasta, kylling i strimler, tomater, rødløk og finhakkede urter i en bolle eller serveringsfat. Brødterninger blandes inn rett før servering slik at de ikke blir myke. Bland sammen olje og eddik og smak til med krydder, finhakket hvitløk, sennep, salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.