Papaya- og mangogelé -
Foto: Siri Kjernlie

Papaya- og mangogelé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag geleen som angitt på pakken. Ha litt av geleen i bunnen av en lav form og la den stivne. Del mangoen i 2 ved å skjære på langs av den flate steinen i midten. Skjær frukten i båter og skjær av skallet. Del båtene i små trekanter. Del papayaen i 2 og fjern steinene. Skjær av skallet og del den først opp i båter og deretter i trekanter. Bland papaya og mango. Hell litt gelé over frukten og la den trekke i ca. 10 minutter. Hell frukten over i formen og la den stivne litt før resten av geleen has over. Hvelv geleen over på et fat før servering, og pynt med litt sitronmelisse. Server geleen med vaniljesaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Gelé med blåbær
fav Tid: 1440 min
Jordbærgelékake
fav Tid: 45 min
Kiwi Trifle