Paprika fylt med ris og kjøtt -

Paprika fylt med ris og kjøtt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt av hatten på paprikaen og skrap ut kjernehuset. Stek kjøttdeig med løk i varm panne. Tilsett tomatene (terninger). Kok ris med paprikapulver og bland med kjøttblandingen og hakket persille. Fyll paprikaen og sett på hatten. Bakes i ovnen på 190 grader i ca 20 min

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fylte chili
fav Tid: 90 min
Paellatomater
fav Tid: 30 min
Pariserpizza