Paprika med balsamico - Balsamicoen danner en nydelig kombinasjon med de stekte paprikaene. Serveres som antipasti - italiensk tapas.

Paprika med balsamico

Balsamicoen danner en nydelig kombinasjon med de stekte paprikaene. Serveres som antipasti - italiensk tapas.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løk og paprika i store biter og stek dem i olivenolje. Tilsett tomater i små biter. Så snart vannet fra grønnsakene er helt absorbert, tilsett balsamico og salt, og rør godt. Grønnsakene skal være møre, så litt vann kan tilsettes for videre koking. Tips: Ideelt sett skal det brukes ekte balsamico i denne retten. Det er ikke så lett i få tak i i Norge. Som erstatning anbefales "condimiento" balsamico eller balsamicosyrup. Balsamicoeddik som er vanlig til salater, blir hakket for syrlig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tomatbruschetta
fav Tid: 30 min
Crostini