Pariserbøf -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Pariserbøf

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kvern kjøtt en gang på grov skive. Be ev om hjelp i butikken (eller til nød bruk nykvernet karbonadedeig). Kutt opp alt tilbehør og legg i skåler hver for seg. Form det kvernede kjøttet til firkantede biffer som akkurat dekker loffskiven. Legg skivene med kjøttet ned mot skjærebrettet og press loffskivene godt på plass. Smør undersiden av loffskivene med smør og legg i middelsvarm stekepanne med litt smør og stek med kjøttsiden ned i ca 6 min. Snu og stek loffskivene ned i pannen til loffskivene er gyllene. Legg opp på tallerken, men tilbehør i små "hauger" rundt. En eggeplomme i en løkring på toppen av bøfen og revet pepperrot over. Oppskrift hentet fra kokeboken: "Menn som koker" av Uleberg, Namstad og Johnsæter, Papp forlag.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Biff tartar
fav Tid: 30 min
Biffbruschetta
fav Tid: 60 min
Farsert løk