Pariserbaguette -

Pariserbaguette

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225°C i ca. 10 minutter. Del baguette i jevnstore stykker, ett til hver porsjon. Skjær et tynt lokk av og hul brødet litt ut. Smør baguetten tynt i bunnen. Smuldre brødkrummen og fres den sammen med kjøttdeig, salt, pepper, tomatpuré og kajennepepper i olje, til kjøttdeigen har skiftet farge. Virker blandingen svært tørr, kan den tilsettes et par skjeer vann. Skjær osten i terninger og rør dem sammen med kjøttet. Fordel fyllet i baguettene og stek dem midt i ovnen til de er varme og sprø. Server dem med salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne
fav Tid: 45 min
Farsert squash
fav Tid: 120 min
Pizza med kjøttfyll