Pariserloff -

Pariserloff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

2 dl vann, lunkent

25 g gjær

0,5 ts salt

1 ss olivenolje

300 g hvetemel

Annonse

Slik gjør du det:

2 lange pariserloffer. I ovn ved 250° i 15-20 minutter. Rør gjæren ut i vannet, tilsett salt og olje og elt deigen blank og smidig med melet. Dekk den til og la den heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. Elt deigen lett om, del den i to jevnstore emner og trill lange, tynne brød. Etterhev dem i ca. 20 minutter, snitt dem og pensle dem med vann. Stek pariserloffene midt i ovnen. Dusj dem med vann et par ganger under stekingen, da blir skorpen sprø.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fine rundstykker
fav Tid: 120 min
Fastelavnsboller
fav Tid: 180 min
Vørterbrød