Pariserpizza -
Foto: Morten Brun

Pariserpizza

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og hakk paprikaen. Brun kjøttdeigen i varm panne. Senk varmen, og ha paprikaen og tomatsausen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Del baguetten i to på langs og smør fyllet utover. Legg på tynne skiver tomat og dryss på osten. Stekes på 225°C i 10-15 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Calzone
fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza