Parmesankjeks - Det er ikke lett å finne bedre ostekjeks.
Foto: Erik Hannemann

Parmesankjeks

Det er ikke lett å finne bedre ostekjeks.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen smør og sukker. Best om smøret er mykt.

Ha i mel og parmesan og vend godt rundt, kna til det er deig. 

Kjevle den ut mellom to lag plastfolie. Sett den kaldt til den er hard.

Skjær rektangulære biter. Legg dem på bakepapir på et stekebrett.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Knekk egg i en bolle. Pisk egget lett. Pensle bitene. 

Kjør parmesanost i en blender, strø på toppen av kjeksen.

Bak i 15 minutter til de gylne og fine. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ostekjeks