Pasta carbonara - Dette er en av de store pastaklassikerne. Med god grunn!

Pasta carbonara

Dette er en av de store pastaklassikerne. Med god grunn!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt litt av smøret (halvparten) i en stekepanne og stek baconet. Skinken kan stekes, men det er ikke nødvendig. Visp sammen egg, melk, gulost og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken, sil vekk vannet og hell den tilbake i kjelen med resten av smøret. Ha bacon/skinke og eggblandingen umiddelbart i pastaen. Rør godt. Serveres med salat og ferske rundstykker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?