Pasta Carbonara - En smakfull og lekker turmat-variant.
Foto: Melk.no

Pasta Carbonara

En smakfull og lekker turmat-variant.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

400 g pasta

4 stk eggeplommer

4 dl melk

100 g ost

1 ts pepper

200 g kokt skinke

Annonse

Slik gjør du det:

Dette kan du gjøre før turen: Visp sammen eggeplommer, melk og ost og ha i en flaske eller termos.

På tur:Kok pastaen slik det er forklart på pakken. Husk at pastaen må være varm når du har over resten av blandingen. Ha over osteblandingen i den ferdigkokte pastaen og rør godt. Strø over skinke. Server!

 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pasta carbonara