Pasta med asparges - Enkle pastaretter får vi ikke nok av. Her er en kul variant med asparges og bacon.
Foto: Erik Hannemann

Pasta med asparges

Enkle pastaretter får vi ikke nok av. Her er en kul variant med asparges og bacon.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pastaen al dente, slik at det er litt tyggemotstand. Skjær asparges i biter og la dem koke med i fem minutter.  Sil av.  Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de får litt farge, men ikke blir brent (pass nøye på!). Stek baconet sprøtt. Skjær det i biter. Knus hvitløk og stek det i noen sekunder i stekepanna. Bland pasta og asparges med hvitløk, pinjekerner, bacon, olivenolje og sitronsaft.  Smak til med salt og pepper.  Server med nyrevet parmesan.   
Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?