Pasta med basilikum, parmesan og skinke -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pasta med basilikum, parmesan og skinke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Plukk bladene fra basilikumplanten og ha i en stor morter. Tilsett flaksalt, grovhakket hvitløk og pinjekjerner og knus til en jevn masse. Tilsett revet ost og olivenolje og rør godt sammen. Kok pasta i rikelig med lettsaltet vann til pastaen har tyggemotstand " al dente". Hell av kokevannet og vend inn basilikumsausen. Del cherrytomater i to og vend i inn i pastaen rett før servering. Legg over tynne skiver av spekeskinke. Ringle over litt god olivenolje og høvle over parmesan.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?