Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus -

Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i store terninger, strø lett med salt og litt pepper. Dampes i litt vann tilsatt 1 ss olivenolje. Surr den finhakkede løken og hvitløken i olje. Tilsett fiskekraft/buljong, vårløk og pastasaus eller tomater og kok ca 3 minutter. Smak sausen til med salt, sukker og ev pastakrydder. Tilsett rekene og ta sausen av varmen. Anrett kokt pasta etter ønske på tallerken. Legg den dampede torsken over og hell saus rundt. Dryss over reven ost og grovhakket oliven og grovkvernet pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne med torsk