Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell -
Foto: Alf Börjesson

Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask blåskjellene godt under rennende, kaldt vann. Legg dem i en kjele tilsatt hvitvin og legg lokk på. Damp blåskjellene over sterk varme til de åpner seg. Ta av de fineste til pynt, og rens resten. Skjær kylling- og laksefiletene i fingertykke strimler. Finhakk hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk, dill, kylling og laks. Fres det til kyllingkjøttet er blitt hvitt rundt det hele. Tilsett hvitvinen som skjellene ble dampet i og kremfløte. Ha i safran. La alt trekke et par minutter til kylling og fisk er gjennomtrukket. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta av de fineste rekene til pynt og rens resten. Sil bort kokevannet. Ikke skyll pastaen i kaldt vann, men bland den direkte inn i safransausen sammen med blåskjell og rensede reker. Anrett pastaretten på et fat og pynt med blåskjell og reker med skall.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laks og pasta