Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell

Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell

Christopher Sjuve
90 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Vask blåskjellene godt under rennende, kaldt vann. Legg dem i en kjele tilsatt hvitvin og legg lokk på. Damp blåskjellene over sterk varme til de åpner seg. Ta av de fineste til pynt, og rens resten. Skjær kylling- og laksefiletene i fingertykke strimler. Finhakk hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk, dill, kylling og laks. Fres det til kyllingkjøttet er blitt hvitt rundt det hele. Tilsett hvitvinen som skjellene ble dampet i og kremfløte. Ha i safran. La alt trekke et par minutter til kylling og fisk er gjennomtrukket. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta av de fineste rekene til pynt og rens resten. Sil bort kokevannet. Ikke skyll pastaen i kaldt vann, men bland den direkte inn i safransausen sammen med blåskjell og rensede reker. Anrett pastaretten på et fat og pynt med blåskjell og reker med skall.

Kanskje disse også frister?