Slik gjør du det:
Ha nøtter og mandler i en tørr stekepanne. Rist dem forsiktig på middels varme i noen minutter. Ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør i noen sekunder og ha i smøret og estragon. Kjør sammen.
Skrell gulroten. Bruk potetskrelleren og skjær den i tynne, lange skiver. Legg dem i kaldt vann.
Snitt sukkerertene i tre fire biter.
Kok pastaen i saltet vann. Legg sukkerertene i pastavannet det siste minuttet. Sil av.
Vend inn nøtteblandingen, så smøret smelter.
Ta gulrotskivene opp av vannet og legg dem på pastaen.
Riv eventuelt over litt parmesan og dryss over litt persille ved servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.