Pasta med røkt ørret og vårløk i sitronsaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pasta med røkt ørret og vårløk i sitronsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pasta i rikelig med vann tilsatt litt olivenolje etter anvisning på pakken. Pastaen skal være ferdig kokt rett før servering. Finhakk sjalottløk og surr den myk i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til det halve. Ha i fløte og kok til sausen tykner. Skjær røkt ørret/laks i strimler og vend inn i sausen sammen med finsnittet vårløk (kan surres myk i smør). Smak til med sitronsaft, finrevet sitronskall, salt, pepper og rikelig med finhakket grønt. Sausen bør ikke koke etter at laksen er tilsatt. Bland mesteparten av laksesausen inn i godt avrent pasta og server med resten av laksesausen og ruccola eller feltsalat vendt i olivenolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksepasta
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold