Pasta med ristede rotfrukter og chèvre - Den salte osten danner en nydelig kombinasjon med de søtlige ovnsbakte rotfruktene.

Pasta med ristede rotfrukter og chèvre

Den salte osten danner en nydelig kombinasjon med de søtlige ovnsbakte rotfruktene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 225 grader. Rens, skrell og skjær alle rotfruktene i tykke strimler og rød-løken i fedd. Smør en langpanne med 1 ss olje og bred utover rotfrukter, rødløk og hele skrelte hvitløksfedd. Drypp litt olje over. Legg på ferske rosmarinkvister. La det stå i ovnen i ca 15 min, rør om et par ganger i løpet av tiden. Salt lett og rør om. Kok samtidig pastaen etter anvisningene på pakken. Bland alt på et serveringsfat og strø over solsikkekjernene. Legg fersk rosmarin på toppen. Mos osten med gaffel og rør den sammen med lettrømmen. Stekte kjøttboller eller pølsebiter kan serveres til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?