Pasta med sei, tomat og basilikum -

Pasta med sei, tomat og basilikum

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i terninger. Kok pastaen etter anvisning på pakningen. Skold tomatene, ta ut kjernene og hakk dem grovt. Rens løken, grovhakk den og surr den blank i olivenolje.Tilsett tomatpuréen og tomatene og la sausen koke på svak varme noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i finhakkede friske urter og fisketerningene og la disse trekke i sausen 2-3 minutter. Sil kokevannet av pastaen og vend sausen forsiktig inn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne med torsk