Pasta med tomat, hvitløk og persille - Den aller enkleste pastaen. Italiensk mat på sitt beste.
Foto: Erik Hannemann

Pasta med tomat, hvitløk og persille

Den aller enkleste pastaen. Italiensk mat på sitt beste.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pastaen al dente, eller slik du vil ha den i godt saltet vann. Kok hvitløkfeddene (hele) med pastaen. 

Del tomatene i to og fjerne innholdet. Hakk resten i biter. 

Knus hvitløkfeddene og bland med de hakkede tomatene og persillen. 

Bland persilleblandingen med pastaen og servér med en skvett olivenolje, nykvernet pepper og dryss over parmesan. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Pasta med asparges