Pasta Milano -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pasta Milano

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del løk i tynne strimler og finhakk hvitløk, surr i olivenolje til er løken er myk. Tilsett kvernet eller finstrimlet kjøtt og stek under omrøring i 2-3 min ved høy temperatur. Tilsett hakket rosmarin og buljong. Kok opp og la trekke i 8-10 min. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og vend pastaen inn i kjøtt og løkblandingen. Tilsett hakket persille, crème fraiche og revet parmesan. Vend om og server med en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.