Pasta vongole - Pasta vongole lager du enklest på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Pasta vongole

Pasta vongole lager du enklest på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pastaen al dente. 

Når det er omtrent minutter igjen har du skjellene i en varm stekepanne med litt olje. 

La dem steke i tretti sekunder sammen med hvitløk. Ha i hvitvin og legg på lokk til skjellene åpner seg. 

Når pastaen er ferdig har du den over stekepannen med skjellene. Vend rundt.

Spe på med litt av pastavannet. Dryss over persille og smak til med litt salt. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?