Pastasalat med grønnsaker og stekt chorizo - Du vet du ikke er langt unna et et godt måltid mat når du har en pose med pasta i skapet og en boks kremost i kjøleskapet.
Foto: Øystein Westlie

Pastasalat med grønnsaker og stekt chorizo

Du vet du ikke er langt unna et et godt måltid mat når du har en pose med pasta i skapet og en boks kremost i kjøleskapet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp en kjele med vann og ha i både salt og pastaskruene. Kok den etter anvisning på pakken. Del opp blomkålen i små buketter og la dem koke med de siste 3 minuttene. 

Ta ut ca. 1 dl av kokevannet før du heller pastaen og blomkålen over i et dørslag og lar det renne av. Hell det så tilbake i kasserollen og tilsett kremosten og halvparten av kokevannet du har tatt vare på. Rør rundt til osten har smeltet. Tilsett eventuelt litt mer av vannet, hvis det trengs for å få en kremete og fin konsistens. 

Del chorizoen i små terninger og stek den i en panne sammen med olivenoljen på medium varme, til terningene begynner å bli brunflekkete. Her bruker jeg fersk chorizopølse, men du kan også bruke en speket versjon. Det går like bra. 

Del paprikaen i små terninger og cherrytomatene i to. Bland alt. Smak til med salt og pepper. Hakk opp persillen, her bruker jeg flatbladet, men du kan også bruke vanlig krusperille, og bland inn. 

Server!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?