Pastasaus med chorizo - Denne retten dufter Italia.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Pastasaus med chorizo

Denne retten dufter Italia.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ansjosfiletene og chorizopølsa i biter, og finhakk hvitløk og chili.

Varm olivenolje i en panne over høy varme. Brun chorizobitene kjapt og skru ned varmen til middels.

Tilsett hvitløk og ansjos og fres til ansjosen smelter. Ha i chili før du heller i passata. Legg i rosmarinkvastene, og la dette syde under lokk i 5 minutter.

Skvis over sitronsaften og smak til med salt og pepper.

Dryss over finhakket persille og server med spagetti.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Laksecarpaccio