Pastellmakroner - Makroner i nydelige pastellfarger...
Foto: Manuela Kjeilen

Pastellmakroner

Makroner i nydelige pastellfarger...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 160 ˚C.

Rør sammen mandelmel, melis og halvparten (60 g) av eggehvitene i en bolle.

Bland godt og sett det til side så lenge.

Rør sammen 150 g sukker, frøene fra 1/2 vaniljestang og vann til sukkerlake i en liten kjele. Varm opp til det når 118 ˚C.

Visp 35 g sukker og halvparten av eggehvitene til dette er skummende.

Tilsett sukkerlaken forsiktig i marengsblandingen.

Pass på så du ikke heller sukkerlaken på selve vispen, men ned langs innsiden av bollen.

Miks dette noen minutter til, eventuelt tilsett konditorfarge.

Vend marengsblandingen inn i mandelblandingen med en slikkepott. Det skal ikke bli for tykt, men heller ikke for flytende.

Kle en stekeplate med bakepapir. Ha røren i en sprøytepose, og sett små topper på størrelse med en femkrone på platen. Alternativt kan du bruke en makronmatte som gir deg perfekt runde makroner.

La makronene hvile på stekeplaten i minst 1–2 timer.

Stek makronene på nederste rille i 10–15 minutter med en tom stekeplate under. Legg et bakepapir over makronene de siste 3–5 minuttene for å beholde den vakre pastellfargen.

Avkjøl helt og la dem hvile i et par timer.

De gule makronene er fylt med lemon curd.

De lyseblå makronene er fylt med sjokoladefrosting og blandet inn 2-3 ss lakrispulver.

De rosa er fylt med hvit frosting.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.