Pastinakk- og persillerotsuppe - Her du en super høstsuppe med smak av persille.
Foto: Linnea press/Jes Buusman

Pastinakk- og persillerotsuppe

Her du en super høstsuppe med smak av persille.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær persillerøtter og pastinakk i terninger.

Fres karri i olje til det dufter kraftig, ca. 1 minutt. Tilsett løk, hvitløk og røtter og stek det i 3–4 minutter. Hell på kokende vann og kok suppen i 10–12 minutter.

Rør inn fløte og mos suppen i foodprocessor eller med stavmikser.

Server suppen med frisk timian på toppen og et par staver pastinakk ved siden av. Grovt brød til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?