Pastinakk som tilbehør - Pastinakk passer veldig godt med gressløk.
Foto: Christopher Sjuve

Pastinakk som tilbehør

Pastinakk passer veldig godt med gressløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell pastinakkene. Skjær dem i skiver. Kok dem møre i saltet vann, ca 5 minutter. 

Smelt smør i en kjele og ha i pepper. Ha i finhakket gressløk og persille.

Sil av pastinakkene og ha dem i kjelen. Vend dem godt rundt med smøret, gressløken og persillen.

Smak til med salt og eventuelt en skvis med sitron.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?