Patatas aioli -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Patatas aioli

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

- Poteter med hvitløksmajones Rens og knus hvitløk og bland med eggeplommer. Spe med olje i en tynn stråle mens du visper godt. Smak til med salt og pepper og ev litt sitronsaft. Skrell og del poteter i båter og kok knapt møre. Damp godt. Varm opp vegetabilsk olje og friter/stek potetene ved ca 180 ºC. Legg de friterte potetene over på kjøkkenpapir slik at fettet trekker ut.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?