Pavlova fra Bill - Bill har laget en fin og temmelig enkel pavlova til oss. For det skal ikke være vanskelig å lage en pavlova...
Foto: BBCLifestyle

Pavlova fra Bill

Bill har laget en fin og temmelig enkel pavlova til oss. For det skal ikke være vanskelig å lage en pavlova...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 Forvarm ovnen til 165 grader. Legg bakepapir på et stekebrett og sett til side.

Pisk eggehvitene stive i en stor, ren bolle til de får stive topper (men ikke blir kornete). Ha i litt og litt av de 150 grammene med sukker. Ha i maisenna og eddik. 

Fortsett å piske til det er helt stivt, skinnende og former topper.

Bruk en stor metallskje og vend inn den hvite, hakkede sjokoladen og mesteparten av de hakkede pisjasjnøttene. 

Legg seks store rundinger av massen på bakepapiret. Lag en forsenkning i midten av hver av dem ved hjelp av en skje. 

Sett ned varmen i ovnen til 140 grader. Sett inn stekebrettet og la det steke i 45 minutter. Skru av ovnen, åpne døren forsiktig og la marengsen bli helt kald i ovnen. 

Knus fire jordbær og melis sammen med en gaffel. Pisk kremen og vend inn crème fraîche. Bland krem og jordbærblanding så det blir et fine rundinger av rosa og kremfarge.

Ha jordbærblandingen på marengsen og pynt med skiver av jordbær og litt pistasjnøtter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Rekesmørbrød