Pavlova med bær - En flott pavlova som gjør alle glade!

Pavlova med bær

En flott pavlova som gjør alle glade!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha romtempererte egg, pisk dem sakte sammen med saltet til det danner et mykt skum. Skru opp hastigheten og pisk videre til toppene på eggehvitmassen er stive.Tilsett sukkeret litt av gangen, pisk til blandingen er myk og blank og sukkeret er oppløst, ikke pisk for lenge.

Vend inn siktet mazena og eddik og rør forsiktig. Riss opp en runding på et bakepapirkledd stekebrett og ha massen utover på det, ca 24 cm.

Stek bunnen ved 160 grader i c 1 time til marengsen har blitt sprø og fått gyllen

farge. La avkjøles i stekeovnen når ovnen er slått av.

Fordel vaniljekremen på den avkjølte marensgbunnen, ha over friske bær og pasjonsfrukten.

Dette er ei nydelig kake eller dessert for sommeren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåbærsufflé
fav Tid: 30 min
Dronningsyltetøy