Pavlova med friske bær - En sikker vinner blant store og små, spesielt om sommeren.
Foto: Svein Brimi

Pavlova med friske bær

En sikker vinner blant store og små, spesielt om sommeren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggehvitene stive. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til eggeblandingen danner topper.

Ha marengsen i en bakepapirkledd form, ca. 24 cm. Stek marengs-bunnen midt i ovnen, først ved 175° i 10 min og deretter ved 150° i ca. 50 min.

Pynt kaken med pisket krem og bær like før servering

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.