Pavlova med multekrem - Denne oppskriften passer til en langpanne på 30 x 40 cm.
Foto: Svein Brimi

Pavlova med multekrem

Denne oppskriften passer til en langpanne på 30 x 40 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 250 grader. 

Visp eggehviter til hardt skum i en helt ren bolle. Ha i eddik mens du visper. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Når massen er blank, smidig og fast, har du den i en bakepapirkledd langpanne og brer marengsen utover. 

Senk temperaturen i stekeovnen til 100 grader og sett kaken inn på nederste rille i ovnen. Stek bunnen i ca. 60 - 70 min. 

Marengsen er nå sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles på en rist. Ta bakepapiret forsiktig av. Slik kan marengsbunnen oppevares i lang tid, bare det er tørt. 

Rett før servering vispes fløten stiv med sukker og blandes forsiktig med multesyltetøy. Spar noe av syltetøyet og ha det over kremen til slutt sammen med noen physalis.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pavlova til 17. mai