Pavlova -
Foto: Astrid Hals

Pavlova

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Marengs: Ha alle ingrediensene i en stor bolle. Visp godt med en mikser til blandingen er glatt, stiv og skinnende, ca. 12 minutter. Tegn en sirkel på bakepapir på stekeplate (diameter 24 cm hvis 6 porsjoner, bruk en form som mønster). Fordel blandingen innenfor sirkelen på stekebrettet og sett det i ovnen ved 180 °C. La det stå 10 minutter før temperaturen reduseres til 150 °C. Stek videre i 45 minutter. Avkjøl kaken i ovnen med døren på gløtt. Tips: Ønsker en å gjøre kaken ekstra dekorativ kan ca 1/3 av marengsen sprøytes på langs kanten. Fyll: Visp fløten med melis til en stiv, men ikke tørr krem. Fordel kremen på marengsbunnen. Skrell kiwien og skjær den i skiver. Mos noen skiver til saus/puré i en foodprocessor sammen med litt melis. Legg kiwiskiver og jordbær på kremen og ha på litt kiwipuré rett før servering. Pynt med mynteblader.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kiwi Trifle