Peanøttkrisp - Knasete, nøttete og søtt.

Peanøttkrisp

Knasete, nøttete og søtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist kokosmassen gyllen i en tørr stekepanne. Smelt sammen peanøttsmør, sirup og sukker over svak varme.

Trekk kasserollen til side og bland inn rice krispies.

Kle en firkantet liten form (bruk eventuelt en brødform) med plastfilm. Trykk massen jevnt utover bunnen i formen.

Smelt sjokoladen i vannbad og bre den jevnt over bunnen.

Dryss til slutt over kokosen og sett formene kaldt. Løft peanøttbunnen ut av formen og skjær den i biter. Oppbevares i tett boks i kjøleskap.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Cake Pops