Slik gjør du det:
Start med å sett ovnen på 175 grader.
Smør en firkantet kakeform. Ca 20x20.
Klipp til bakepapir som går over kantene på formen på alle sidene når du har lagt dem nedi formen. Dette gjør at det blir lettere å løfte ut kaken etterpå.
Smelt smøret.
Ha brunt sukker, egg, peanøttsmør og vaniljeekstrakt i en piskebolle.
Ha så i det lett avkjølte smøret i.
Røres sammen til en fin blanding.
Ha i melet, knust oreokjeks og sjokoladebiter og røres lett sammen.
Ha så massen over i kakeformen. Toppes med hele oreokjeks.
Stekes i ca 22 min. Skal bli lett gylden rundt kantene.
Avkjøles i formen i 30 min. Gjerne i kjøleskapet.
Da blir den letterer å dele opp i biter.
Oppbevares i kjøleskapet eller i en boks i fryseren
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.