Penne all'arrabbiata - Denne pastaretten er ganske hissig. Sausen har bare tre ingredienser, og er veldig kjapp og enkel å lage.
Foto: Colourbox

Penne all'arrabbiata

Denne pastaretten er ganske hissig. Sausen har bare tre ingredienser, og er veldig kjapp og enkel å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er ganske hissig, så hvis du ikke er vant med sterk mat, kan du redusere mengden hvitløk og chili.

Varm opp oljen i en stekpanne på middels varme, og ha i chiliflakene. Stek til de begynner å få farve. Ha så i hakket hvitløk og stek til også den begynner såvidt å få farge. Til slutt har du i tomatene og knuser dem med en tresleiv eller slikkepott.

 Mens du lar tomatsausen koke inn og bli mer konsentrert, koker du opp lettsaltet vann og koker pastaen al dente etter anvisning på pakken.

Når pastaen er ferdig, er også sausen ferdig. Smak sausen til med salt, sil av pastaen, og ha den over i sausen. Rør rundt i noen minutter og vend pastaen skikkelig godt inn i sausen.

 Fordel pastaen over i dype tallerkener.

 Noen liker å ha litt revet basilikum over pastaen til slutt, men det er valgfritt.

 Andre vil gjerne å ha litt revet parmesan eller pecorino. Igjen er dette valgfritt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Pasta alla norma