Penne med bacon og erter på -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Penne med bacon og erter på

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pasta i rikelig med lettsaltet vann. Tilsett erter når det gjenstår ca 2 min av trekketiden. Mens pasta koker stek finsittet bacon i litt olje. Visp sammen egg og rømme. Ha i halvparten av parmesanen, finhakket hvitløk og chili. Hell kokevannet av pastaen. Bland pastaen og baconet. Vend inn egg og rømmeblandingen. Vend lett om slik at alt blandes og blir varmt. Det skal ikke koke! Smak til med litt salt. Dryss over resten av parmesanen, persille og nykvernet pepper ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pastasalat