Peperoni ripieni di stoccafisso, Paprika fylt med tørrfisk -
Foto: Kjell Ove Storvik

Peperoni ripieni di stoccafisso, Paprika fylt med tørrfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

400 g utbløtt tørrfisk

2 stk løk

4 stk paprika

75 g ris

100 g bacon

1 fedd hvitløk

5 ss olivenolje

Annonse

Slik gjør du det:

Rens tørrfisken for skinn og bein og skjær den i små biter. Kok fisken i vann. Varm olje i en stekepanne og tilsett bacon skåret i terninger og finhakket løk. Ha i den kokte fisken. Tilsett salt og pepper og nesten ferdig kokt ris samt 1 fedd hvitløk. Rør om. Skjær av toppen på paprikaene og rens dem godt innvendig. Ha fyllet i paprikaene og hell over litt olje. Sett dem i en form og stek dem i en varm ovn til paprikaene er passe myke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Tørrfisksuppe