Peppergrillede kamskjell med appelsinsjy og salat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Peppergrillede kamskjell med appelsinsjy og salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm en stekepanne, når pannen er skikkelig varm, ha hel pepper i pannen og rist i pannen til pepperkornene "hopper". Avkjøl og knus. Lag appelsinsjy. Smelt sukker i en kasserolle, tilsett appelsinsaft og kok inn til det gjenstår ca 1/4. Ta kasserollen vekk fra platen og pisk inn smør. Hold sjyen varm uten at den koker. Pensle kamskjellene med litt olje og dryss med den stekte knuste pepperen. Stek i varm panne med litt olje i 50-60 sekunder på hver side. Anrett kamskjellene på salat og ha sjyen rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.