Pepperkaker uten gluten og melk - Knallgode pepperkaker med masse smak er fullt mulig å lage uten både gluten, melk og egg. Se bare her!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Pepperkaker uten gluten og melk

Knallgode pepperkaker med masse smak er fullt mulig å lage uten både gluten, melk og egg. Se bare her!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp sirup, sukker, soyamelk og margarin. Avkjøl til det er helt romtemperert før du rører inn mel, natron og krydder. La så deigen stå i kjøleskap til dagen etter.

Kjevle ut i lyst glutenfritt mel. Bruk gjerne kjevle med silikontrekk. Stikk ut figurer eller bruk et enkelt kjøkkenglass som form.

Stekes ved 170 ºC i ca. 7-10 minutter.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?