Slik gjør du det:
Sirup, sukker, margarin og vann varmes opp.
Skal ikke koke!
Ta gryta av platen og tilsett resten av ingrediensene. Rør godt om å la stå natten over.
Som sagt så er dette en kjempegod oppskrift på sirupsnipper. Men kan brukes til figurer også slikt jeg har gjort.
Deigen kjevles til passe tykkelse. Trykk ut figurer med utstikkere. Settes på brett med bakepapir. Jeg pleier alltid å pensle med litt sirupsvann på figurene. Det gir en fin glans. Jeg bare rører ut litt sirup I varmt vann.
Stekes på 200grader til de blir gyldne. Ca 8-10 min
Pyntes med melisglasur. Jeg lager glasur av 1 eggehvite og melis. Tilsett melis til du får en tykk fin glasur.
Jeg har også fylt mine pepperkaker med smørkrem.
110 gr smør
250 gr melis
2 ss sitronsaft
gelefarge
Pisk smør og melis hvit og luftig. Ha I sitronsaft. Del opp smørkremen I forskjellige boller vist du vil ha flere farger. Rør i gélefarge.
Smør den på pepperkaken med en palett eller kniv.
Kos deg med julebaksten;)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.