Peppermakrell med eple og rødbetsalat og smilende egg -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Peppermakrell med eple og rødbetsalat og smilende egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

med rødbetlake, salt, pepper og gressløk. La salaten stå og trekke i værelsestemperatur ca 1 time. Kok eggene i 8-9 min og del dem i to. Anrett peppermakrell på tallerken sammen med rødbetsalat og egg. Server med grovt brød eller flatbrød. Tips: Peppermakrell kan erstattes av varm- eller kaldrøkt makrell, røkt sild eller spekesild.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Sildesalat