Pepperrotkrem - Denne sausen passer ypperlig til en mengde kalde og varme fisk- og kjøttretter.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Pepperrotkrem

Denne sausen passer ypperlig til en mengde kalde og varme fisk- og kjøttretter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen seterrømme, honning/sukker, revet pepperrot og sitronsaft til du har en ønsket konsistens (ikke helt stiv).

Smak til med salt til du er fornøyd med smaken og rør inn finhakket dill til slutt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Raita
fav Tid: 5 min
Tapenade
fav Tid: 10 min
Remulade